Вила - Halsteren

Учествувавме во испорака на камени тули за реализација на луксузен вила Halsteren. Вилата е базиран на познат дизајн (Fallingwater) од страна на американскиот архитект Френк Лојд Рајт. Конечниот дизајн доаѓа од рацете на Terry ir Tilburg (POWER architects).